به گزارش میراث آریا، محمد ثابت اقلیدی گفت: میزبانی از جشنواره چند رسانهای میراثفرهنگی فرصت و افتخار ماست، استان فارس دارای میراثفرهنگی ملموس و ناملموس است که فرصت خوبی برای معرفی آنها در این جشنواره فراهم میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس افزود: برای اینکه جاذبههای گردشگری ما به مقاصد گردشگری تبدیل شوند باید از رویدادها استفاده شود و سومین جشنواره بینالمللی چند رسانهای میراثفرهنگی در این زمینه نقش مؤثری دارد.
او تصریح کرد: از میان آثار ارسال شده به جشنواره، ۸۶۵ اثر مخصوص جایزه شیراز است و خوشبختانه شاهد وفاق و همدلی بین دستگاه های استان در راستای برگزاری جشنواه را شاهدیم و تبلیغات محیطی و فضاسازیهای خوبی انجام شده است، بازسازی تالار حافظ توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارشاد فارس یکی از این همافزاییهاست.
ثابتاقلیدی گفت: فضای سبز مجموعه حافظیه و تابلوهای اطلاعرسانی این مجموعه در حال نوسازی است و تامین آب پایدار حوضهای اماکن تاریخی مانند ارگ کریمخانی با همکاری شهرداری شیراز از سایر موارد انجام شده در راستای برگزاری هرچه بهتر جشنواره است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس با اشاره به کارکردهای جشنواره هم عنوان کرد: یکی از کارکردهای جشنواره ارتقای دانش و آگاهی مردم در خصوص داشتههای میراثی و آشنایی با فرهنگ و تمدن ماست، در این میان به نوجوانان و کودکان در قالب پویش میراث بانان آینده با مشارکت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره کل آموزش و پرورش استان فارس توجه ویژه شده که در این پویش با موضوعات میراثی آشنا می شوند تا میراث بانان آینده باشند.
او از نمایش اشیای موزه باستان در موزه تخت جمشید و آثار تمدن اسلامی در موزه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) هم به عنوان برنامههای شاخص این جشنواره اشاره کرد.
برپایی نمایشگاه صنایعدستی در بازار هنر در بافت تاریخی شیراز برای صنایعدستی استان فارس و صنایعدستی ۱۶ شهر و روستای جهانی صنایعدستی کشور، برپایی نمایشگاه صنایعدستی استان فارس در گذر حافظ، برپایی نمایشهای خیابانی در مقابل حمام، مسد و بازار وکیل و ... از سایر مواردی بود که مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از آنها به عنوان برنامههای جشنواره بینالمللی چند رسانهای یاد کرد.
انتهای پیام/
نظر شما